Selasa, 02 September 2014

ικα, ακόμα κι αν αισθάνεστε

Υπάρχουν μερικοί άνθρωποι που αρχίζουν το έργο όχι ως μόνιμος υπάλληλος, αλλά μάλλον ως ένα temp. Όποια και αν είναι η περίπτωση μπορεί να είναι, είναι ένα temp δεν τελειώνει μόνο μια προσωρινή θέση, αλλά μπορεί να οδηγήσει σε μια μόνιμη θέση εφ 'όσον ο χρόνος και προσπάθεια στην εργασία έχει βάλει εμπρός και αισθητή. Εδώ είναι μερικές συμβουλές για να βοηθήσει τη μετάβαση από μια προσωρινή θέση σε μια μόνιμη θέση.

Πολλοί άνθρωποι σήμερα περνούν από την εργασία ή temp γραφεία για να βρουν δουλειά. Κάποιοι το αντιμετωπίζουν ως απλά μια θέση temp ενώ άλλοι το αντιμετωπίζουν ως ένα σκαλοπάτι για να γίνει ένα μόνιμο υπάλληλο. Σε κάθε περίπτωση, ως υπάλληλος της εταιρείας, θα πρέπει να βάλει εμπρός το 100% στη δουλειά τους. Ορισμένες προσωρινές εργαζόμενοι αντιμετωπίζουν τη δουλειά τους με διαφορετικό τρόπο, όπως αν η εργασία τους θα ήταν διαφορετική αν ήταν μόνιμοι εργαζόμενοι στο χώρο της δραστηριότητάς τους. Αν θέλετε να προσγειωθεί μια μόνιμη θέση στην εν λόγω εταιρεία, δεν θα πρέπει να πάρω στα σοβαρά τη δουλειά. Αντιμετωπίστε τον σαν να ήταν ένα μόνιμο υπάλληλο και το έργο στο υψηλότερο δυναμικό σας. Έχοντας άνθρωποι παρατηρούν την εργασία σας είναι σημαντική, ειδικά αν θέλετε να μετάβαση από προσωρινή σε μόνιμη. Βεβαιωθείτε ότι η ποιότητα της εργασίας σας είναι ό, τι θα ήταν αν ήταν μόνιμος υπάλληλος.

Dressing για τη θέση είναι σημαντική επίσης. Φόρεμα επαγγελματικά και πιθανότατα θα πρέπει να αντιμετωπίζονται σαν επαγγελματίας. Να είστε βέβαιος να ρωτήσει για τον κωδικό εταιρείας φόρεμα πριν ξεκινήσετε την προσωρινή απασχόλησή σας στην εταιρεία. Θυμηθείτε να ακολουθείτε πάντα τον ενδυματολογικό κώδικα, ακόμα κι αν αισθάνεστε ότι κανείς δεν δίνει προσοχή στο ντύσιμο σας.

Γνωριμία με μερικούς από τους εργαζόμενους είναι η jual pupuk hantu multiguna exclusive eceran hormon hayati merk herbal yang untuk asli termurah  εταιρεία είναι ένας καλός τρόπος για να κερδίσει το δρόμο σας σε μια μόνιμη θέση. Ακριβώς επειδή είστε temp δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να κλείσει μόνο τον εαυτό σας σε μια γωνία, αλληλεπιδρούν με τους εργαζόμενους και να κοινωνικοποιηθούν με τους, μπορούν να είναι οι άνθρωποι που μπορεί να σας συστήσει να γίνει ένα μόνιμο υπάλληλο της εταιρείας. Ποιος ξέρει, μπορεί να γίνει ακόμα καλοί φίλοι με τον υπεύθυνο προσλήψεων.

Τέλος, κάνει τους ανθρώπους να γνωρίζουν ότι είστε αφοσιωμένοι στην εταιρεία. Αν αισθάνεστε ότι έχετε επιπλέον χρόνο στη διάθεσή σας και μπορεί να πάρει την επιπλέον εργασία, ρωτήστε για ορισμένους. Αν αισθάνεστε ότι έχετε να μείνετε λίγο μετά το κανονικό πρόγραμμα εργασίας σας, απλά για να τελειώσει μια εργασία, μείνετε λίγο περισσότερο. Αν αισθάνεστε ότι μπορείτε να κάνετε πιο ενδιαφέρουσες εργασίες από το ένα που σας δίνεται, να ζητήσει να αναλάβει πιο δύσκολο έργο? με αυτόν τον τρόπο, θα δείξει τον προϊστάμενό σας ή ανώτερης διαχείρισης που θα είναι αφιερωμένο στην εταιρεία και ότι θα κάνει ένα πολύτιμο περιουσιακό στοιχείο, εάν έχετε προσλάβει μόνιμα επάνω στο πλοίο.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar