Selasa, 02 September 2014

ορισμένα έξοδα

Όταν είστε μια νοσοκόμα ταξιδιού, τότε θα πρέπει να έχετε μια αρκετά καλή κατανόηση των ημερήσιων αποζημιώσεων και πώς θα μπορούσαν να μειώσουν τους φόρους σας. Πολλοί νοσηλευτές ταξίδια πιστεύουν ότι η ημερήσια αποζημίωση είναι μόνο ένα φορολογικό πλεονέκτημα ότι οι οργανισμοί στελέχωση προσφέρουν και ακόμα, εκπληκτικά, άλλοι δεν το κάνουν. Αυτή η παρανόηση για το τι ημερησίως είναι και πώς μπορεί να επηρεάσει τους φόρους σας, είναι ένα σημαντικό οικονομικό θέμα που πρέπει να καταλάβετε. Πώς μπορείτε να αναφέρετε τα κέρδη ανά diem σας θα μπορούσε να σημάνει τη διαφορά σε χιλιάδες δολάρια σε εξοικονόμηση φόρου.

Καιρός ψάχνετε να μεγιστοποιήσουν τις μειώσεις, να μειώσει τους φόρους, ή να αυξήσουν τις αποδόσεις σας, τα ταξίδια νοσηλευτές θα πρέπει να πάρετε το χρόνο να μάθουν όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες για το IRS ημερησίως φορολογικών κανόνων. Σίγουρα, ένας τρόπος για να μάθετε είναι να πάτε στην αρχική σελίδα της IRS, κατεβάστε δημοσίευσης 1542 και να διαβάσετε τους κανόνες έτσι ώστε να έχετε μια ιδέα που εργάζονται για το τι να περιμένουμε από το φόρο στιγμή το επόμενο έτος. Ένας άλλος μεγάλος πόρος, ιδιαίτερα, τώρα ημέρες είναι να κάνει τους φόρους σας τον εαυτό σας, αν έχετε έναν προσωπικό υπολογιστή ή το laptop. Turbo Φορολογική είναι ένα μεγάλο πρόγραμμα λογισμικού. Δεν είναι μόνο το ίδιο το φθηνό και εκπίπτουν από τη φορολογία, αλλά είναι πολύ εύκολο να λειτουργεί όταν χρησιμοποιείτε τον οδηγό βήμα-βήμα. Μπορείτε να περπατήσετε μέσα από το σύνολο της φορολογικής σας δήλωσης, και να καταθέσει ηλεκτρονικά. Μπορείτε να πάρετε την επιστροφή σας κατατεθεί απευθείας στο λογαριασμό σας τον έλεγχο σε ένα θέμα των ημερών.

Ένα ζευγάρι των εξόδων ταξιδίου για να έχετε ένα heads-up για περιλαμβάνουν:
<ul> <li> Η νοσοκόμα ταξιδιού έχει ένα μόνιμο φορολογικό σπίτι </ li>
<li> Η νοσοκόμα ταξίδι διαρκεί μια προσωρινή (λιγότερο από 12 μήνες) ανάθεση μακριά
από το φόρο τους στο σπίτι </ li> </ ul>
Κάθε νοσοκόμα ταξιδιού πληρούν τις απαιτήσεις που περιγράφονται από το IRS μπορεί να διεκδικήσει μειώσεις για ορισμένα έξοδα ταξιδίου ή λαμβάνουν αφορολόγητα επιστροφές και αφορολόγητες πληρωμές επίδομα ημερησίως. Αυτά τα φορολογικά πλεονεκτήματα είναι ένα από τα μεγάλα προνόμια του να είσαι νοσοκόμα ταξιδιού.

Δυστυχώς, ένα από τα πιο κοινά φορολογικά λάθη που μια νοσοκόμα ταξιδιού δεν κάνει σπουδάζει ή ακόμα και επίγνωση των φορολογικών πλεονεκτημάτων για τις μειώσεις ανά diem. Τώρα που είστε γνωρίζουν ότι καταλαβαίνω νοσοκόμες ταξιδιού είναι επιλέξιμες για μειώσεις ανά αποζημίωση για κάθε ημέρα που είναι σχετικά με την προσωρινή ανάθεση μακριά από το φόρο τους στο σπίτι, να περάσει από την εργασία με τους συναδέλφους σας, ή το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο τους σε αυτό το άρθρο, έτσι ώστε να μπορούν αναφερθείτε σε αυτήν την επισκόπηση και να επωφεληθούν από αυτά τα φορολογικά τους εαυτούς τους ωφελεί.

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι ορισμένες εταιρείες δεν πληρώνουν ανά επίδομα diem, πληρώνουν πολύ λίγο ημερησίως, ή να πληρώσουν μόνο ημερησίως ως συνάρτηση της ωριαίας αμοιβής. Μπορείτε να μάθετε ποια είναι αυτά τα σενάρια σημαίνει για σας προσωπική φορολογική κατάσταση από διαβούλευση με έναν φοροτεχνικό ή έρευνα τους κανόνες IRS. Αξίζετε να πάρει κάθε δολάριο ανά εκπτώσεων diem που σχετίζονται με τα οποία θα έχουν το δικαίωμα να, και ελπίζουμε ότι αυτό το άρθρο σας έχει βοηθήσει.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar